Rijschool in Rotterdam

Rijschool in RotterdamIMG_7259

Autorijschool Peter Stremme is een rijschool in Rotterdam. Al jarenlang zijn wij het vertrouwde adres voor goede rijopleidingen in Rotterdam en omgeving. Voor de beste en leukste rijlessen in Rotterdam moet je dan ook bij onze rijschool in Rotterdam zijn. Autorijschool Peter Stremme biedt ook de oplossing voor mensen met rijangst. De instructeurs bij onze rijschool in Rotterdam zijn namelijk gespecialiseerd in rijangst. Ook mensen die niet al te lang bezig willen zijn met het behalen van hun rijbewijs zitten bij ons goed. Je kunt namelijk bij Autorijschool Peter Stremme al binnen 10 dagen je rijbewijs hebben gehaald doormiddel van de spoedcursus. Als je ervoor kiest om een spoedcursus te volgen bij onze rijschool in Rotterdam is het belangrijk dat je al in het bezit bent van je theoriecertificaat, ook moet je van te voren een proefles nemen zodat wij kunnen kijken of een spoedcursus wel haalbaar voor je is.

Proefles aanvragen

Lijkt het je leuk om je lessen te starten bij onze rijschool in Rotterdam? Vraag dan nu een proefles bij ons aan. Dit kan heel eenvoudig en snel,, door het onderstaand invulformulier in te vullen. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om de afspraak te bevestigen.

Een moment geduld aub.

Haal je rijbewijs bij Stremme rijschool in Rotterdam

Rijschool Stremme, de beste en meest betrouwbare rijschool in Rotterdam. Rijschool Stremme is een begrip in Rotterdam, al bijna 30 jaar geeft Stremme rijlessen in Rotterdam en omstreken. Stremme rijschool in Rotterdam biedt u rijlessen op formaat en biedt u zelfs de kans om middels camera-opnames, sneller en efficiënter  uw rij-opleiding af te ronden. Stremme rijschool in Rotterdam is door deze manier van werken, zoals eerder benoemd efficiënt en betaal je dus minder voor je rijbewijs in Rotterdam.

 

Waarom neem je rijlessen bij Stremme rijschool in Rotterdam?

  • Ervaring telt!
  • Hoge kwaliteit rijlessen
  • Goed gecertificeerde rijles- instructeurs/ instructrices
  • Ten allen tijde nieuwe lesauto’s
  • Hoog slagingspercentage
  • Rijangst specialisatie
  • Mogelijkheid tot camera opname
  • Gespreide betaling mogelijk

 

Stremme, de autorijschool in Rotterdam. Hier slaag je zeker!

Bij Stremme rijschool in Rotterdam bepaal je samen met de instructeur, de rijlessen en/of rijles pakketten die je nodig hebt. Voor actuele acties kunt u terecht op de tarieven sectie. Om te beginnen met rijlessen, raadt Autorijschool Stremme  een intake les aan, dit is een gratis proefles van 60 minuten. Hierin wordt bepaald welke op maat gemaakte rijles pakket je nodig hebt. Tijdens de vrijblijvende proefles leer je de instructeur kennen en krijg je een goed beeld van de rijlessen.

Vraag een vrijblijvende intake les bij Stremme rijschool in Rotterdam aan:

Hieronder kun je een vrijblijvende proefles aanvragen bij Autorijschool Stremme. In het contactformulier kunt u uw gegevens versturen en zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact opgenomen wordt om een afspraak in te plannen.

 

Contact opnemen

Carolus Linnaeusborg 42
3124 TP Schiedam
Tel. 06 - 22 95 44 84
E-mail. info@rijschoolstremme.nl

Het praktijkexamen