Rijschool Vlaardingen

Rijschool Vlaardingen in en rondom Vlaardingen

De leukste rijschool in Vlaardingen e.o

Dé rijschool van Vlaardingen? Rijschool Vlaardingen is dan de juiste rijschool voor jou. Onze rijschool in Vlaardingen is al lange tijd actief en heeft veel tevreden leerlingen. Bij Rijschool Vlaardingen wordt je goed opgeleid tot we er zeker van zijn dat jou kans op slagen al vrij zeker is. Je hebt een vaste instructeur  vanaf je eerste tot je laatste rijles zodat je elke les gemakkelijk samen door komt. Dit zal het rijden en instructies krijgen ook makkelijker, of in ieder geval, meer comfortabel maken. Het is natuurlijk belangrijk dat je met een gerust hart je examens in gaat en daar zorgen wij dan ook voor door genoeg lessen te geven of in ieder geval de lessen die jij nodig hebt.

 rijschool vlaardingen

IMG_2004

Waarom Rijschool Vlaardingen

Rijschool Vlaardingen is niet alleen professioneel maar heeft ook erg veel voordelen. Rijschool Vlaardingen is gespecialiseerd in rijangst bijvoorbeeld. Verder ook wel fijn voor als je het even niet zo breedt hebt; je kan bij ons in termijnen betalen. Zo hoef je je inschrijving niet uit te stellen en kan je meteen beginnen wanneer je wilt. Je krijgt les in de nieuwste les auto’s die rookvrij zijn.

  • Het aantal uren dat je rijles krijgt van tenminste 50min.Aantal uren rijles
  • Bij afname van een pakket is de proefles GRATIS!Gratis proefles!
  • Je krijgt les van altijd dezelfde instructeur met minimaal 10 jaar rijervaringVaste instructeur
  • Rijles in een nette, handgeschakelde lesautoNieuwe lesauto
  • Op de instructiekaart worden de rijlessen, vorderingen en instructieonderdelen bijgehouden.Leskaart & advies
  • Met 16,5 jaar mag je al rijlessen nemen en op je 17e je rijbewijs halen!Vanaf 16,5 jaar
  • Het pakket is inclusief het praktijkexamen van het CBRInclusief praktijkexamen

 

Vraag een proefles aan!
Bij Stremme rijschool Vlaardingen bepaal je samen met de instructeur, de rijlessen en/of rijles pakketten die je nodig hebt. Voor actuele acties kunt u terecht op de tarieven sectie. Om te beginnen met rijlessen, raadt Autorijschool Stremme een intake les aan, dit is een gratis proefles van 60 minuten. Hierin wordt bepaald welke op maat gemaakte rijles pakket je nodig hebt. Tijdens de vrijblijvende proefles leer je de instructeur kennen en krijg je een goed beeld van de rijlessen.

SUPER AANBIEDING

10 rijlessen voor maar €275,00!!

Zit je krap  bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Vraag dan naar het pakket 10 rijlessen van €350,- voor €275,-. Deze aanbieding is alleen geldig voor starters!

Geslaagde leerlingen

Contact opnemen

Carolus Linnaeusborg 42
3124 TP Schiedam
Tel. 06 - 22 95 44 84
E-mail. info@rijschoolstremme.nl

Het praktijkexamen