Rijschool Schiedam Noord

 

Rijschool Schiedam in Schiedam Noord & omgeving!

De leukste rijschool van Schiedam Noord e.o.

rijschool schiedamZoek je een leuke en goede rijschool in Schiedam Noord of omstreken? Dan ben je bij Rijschool Schiedam in Schiedam Noord aan het juiste adres. Wij geven al jaren lang rijlessen aan leerlingen van verschillende leeftijden. Alle leerlingen krijgen een rijopleiding aangeboden die hem of haar het beste past.  Zo zorgen wij dat iedereen zich op zijn gemak voelt met de juiste instructies. Rijschool Schiedam Noord is niet alleen een fijne en leuke rijschool, het is ook een professionele rijschool die zorgt dat je een vrij grote zekerheid hebt dat je slaagt.

rijschool schiedam noord

Waarom Rijschool Schiedam Noord?

Rijschool Schiedam Noordheeft voordelige lespakketten samengeteld zodat de lessen voor elke leerling betaalbaar zijn. Natuurlijk zijn de lessen van Rijschool Schiedam Noordveilig en wordt je opgeleid door een vaste instructeur met voldoende ervaring en je rijdt in een veilige les auto. De les auto is rookvrij en goed onderhouden.

  • Het aantal uren dat je rijles krijgt van tenminste 50min.Aantal uren rijles
  • Bij afname van een pakket is de proefles GRATIS!Gratis proefles!
  • Je krijgt les van altijd dezelfde instructeur met minimaal 10 jaar rijervaringVaste instructeur
  • Rijles in een nette, handgeschakelde lesautoNieuwe lesauto
  • Op de instructiekaart worden de rijlessen, vorderingen en instructieonderdelen bijgehouden.Leskaart & advies
  • Met 16,5 jaar mag je al rijlessen nemen en op je 17e je rijbewijs halen!Vanaf 16,5 jaar
  • Het pakket is inclusief het praktijkexamen van het CBRInclusief praktijkexamen

 

Direct beginnen met je rijlessen in Schiedam?
Wil je direct beginnen met je rijopleiding bij onze rijschool in Schiedam Noord? Dat kan! Vraag nu een vrijblijvende proefles aan bij Rijschool Schiedam Noord en ontdek hoe leuk het is om bij onze rijschool je lessen te volgen. Je krijgt bij onze rijschool in Schiedam altijd les van een ervaren, gezellige, maar ook serieuze rij-instructeur. Wij werken met een leskaart, zo kun je op ieder gewenst moment je vorderingen inzien en zo weet je direct aan welke punten je nog wat extra aandacht moet geven en welke je al goed onder de knie hebt. Onze rijschool in Schiedam Noord is dé leukste rijschool van Schiedam Noord en omliggende steden/dorpen.

SUPER AANBIEDING

10 rijlessen voor maar €275,00!!

Zit je krap  bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Vraag dan naar het pakket 10 rijlessen van €350,- voor €275,-. Deze aanbieding is alleen geldig voor starters!

Geslaagde leerlingen

 

 

Contact opnemen

Carolus Linnaeusborg 42
3124 TP Schiedam
Tel. 06 - 22 95 44 84
E-mail. info@rijschoolstremme.nl

Het praktijkexamen