Rijschool Schiedam

Dé leukste rijschool van Schiedam e.o!

De leukste rijlessen volg bij bij Rijschool Schiedam.

Zoek je een leuke en goede rijschool in Schiedam of omstreken? Dan ben je bij Rijschool Schiedam in Schiedam aan het juiste adres. Wij geven al jaren lang rijlessen aan leerlingen van verschillende leeftijden. Alle leerlingen krijgen een rijopleiding aangeboden die hem of haar het beste past.  Zo zorgen wij dat iedereen zich op zijn gemak voelt met de juiste instructies. Rijschool Schiedam is niet alleen een fijne en leuke rijschool, het is ook een professionele rijschool die zorgt dat je een vrij grote zekerheid hebt dat je slaagt.

 

Proefles aanvragen
 IMG_7259

 

 IMG_7265

Waarom Rijschool Schiedam?

Op een leuke, leerzame manier lessen in Schiedam

Rijschool Schiedam heeft voordelige lespakketten samengeteld zodat de lessen voor elke leerling betaalbaar zijn. Natuurlijk zijn de lessen van Rijschool Schiedam veilig en wordt je opgeleid door een vaste instructeur met voldoende ervaring en je rijdt in een veilige les auto. De les auto is rookvrij en goed onderhouden. Ben je 16,5 jaar? Begin dan vandaag nog met het volgen van je rijlessen bij Rijschool Schiedam. Rijschool Schiedam is de locatie van Schiedam en omstreken voor het behalen van je rijbewijs op een snelle en leuke manier.

Lessen vanaf 16,5 jaar

Direct beginnen bij Rijschool Schiedam

Wil je direct beginnen met je rijopleiding bij onze rijschool in Schiedam? Dat kan! Vraag nu een vrijblijvende proefles aan bij Rijschool Schiedam en ontdek hoe leuk het is om bij onze rijschool je lessen te volgen. Je krijgt bij onze rijschool in Schiedam altijd les van een ervaren, gezellige, maar ook serieuze rij-instructeur. Wij werken met een leskaart, zo kun je op ieder gewenst moment je vorderingen inzien en zo weet je direct aan welke punten je nog wat extra aandacht moet geven en welke je al goed onder de knie hebt. Onze rijschool in Schiedam is dé leukste rijschool van Schiedam en omliggende steden/dorpen.

IMG_7234

SUPER AANBIEDING

10 rijlessen voor maar €275,00!!

Zit je krap  bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Vraag dan naar het pakket 10 rijlessen van €350,- voor €275,-. Deze aanbieding is alleen geldig voor starters!

Geslaagde leerlingen

Vind ons leuk op Facebook