Rijschool Rotterdam

 

Rijschool Rotterdam dé leukste bij jou in de buurt

De leukste rijschool in Rotterdam e.o.

Opzoek naar een goede rijschool in Rotterdam? Dan ben je bij onze Rijschool Rotterdam aan het goede adres! Hier krijg je voordelige rijlessen die bij de leerling past en alles wat er bij nodig is om de leerling goed op te leiden. Onze rijschool in Rotterdam is erg professioneel en helpt leerlingen hun rijlessen op een leuke manier te halen waar ze veel plezier bij hebben. Onze rijschool heeft een hoog slagingspercentage met veel tevreden leerlingen. Begin vandaag nog met het volgen van je rijlessen bij Rijschool Rotterdam!

rijschool rotterdam

IMG_72341

Waarom Rijschool Rotterdam

De vraag waarom kiezen voor Rijschool Rotterdam de rijschool is om te leren rijden? Dat is simpel; Rijschool Rotterdam heeft ten eerste voordelige lespakketten. Rijschool Rotterdam doet ook niet aan wachttijden dus je kan meteen beginnen door je eerst meteen in te schrijven. Verder zijn de rijlessen veilig, Rijschool Rotterdam biedt namelijk alleen rijlessen van deskundige rij instructeurs. wat de auto betreft heb je elke les dezelfde les auto zodat je makkelijk kan wennen, het is een rookvrije auto.

  • Het aantal uren dat je rijles krijgt van tenminste 50min.Aantal uren rijles
  • Bij afname van een pakket is de proefles GRATIS!Gratis proefles!
  • Je krijgt les van altijd dezelfde instructeur met minimaal 10 jaar rijervaringVaste instructeur
  • Rijles in een nette, handgeschakelde lesautoNieuwe lesauto
  • Op de instructiekaart worden de rijlessen, vorderingen en instructieonderdelen bijgehouden.Leskaart & advies
  • Met 16,5 jaar mag je al rijlessen nemen en op je 17e je rijbewijs halen!Vanaf 16,5 jaar
  • Het pakket is inclusief het praktijkexamen van het CBRInclusief praktijkexamen
  Wil je snel je rijbewijs halen? Wil je snel je rijbewijs halen en woon je in of rondom Rotterdam? Dan ben je bij onze Rijschool Rotterdam aan het juiste adres. Je kunt bij ons direct beginnen door middel van een vrijblijvende proefles. Kies je ervoor om na je proefles verder te gaan bij onze rijschool in Rotterdam? Dan krijg je de proefles gratis van ons cadeau! Vraag via deze link “Proefles aanvragen” direct een proefles bij ons aan!

SUPER AANBIEDING

10 rijlessen voor maar €275,00!!

Zit je krap  bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Vraag dan naar het pakket 10 rijlessen van €350,- voor €275,-. Deze aanbieding is alleen geldig voor starters!

Geslaagde leerlingen

Contact opnemen

Carolus Linnaeusborg 42
3124 TP Schiedam
Tel. 06 - 22 95 44 84
E-mail. info@rijschoolstremme.nl

Het praktijkexamen