Rijschool in Pijnacker

Rijschool in Pijnacker & omgeving

De leukste rijschool in Pijnacker e.o

Zero_Fotografie_Autorijschool_Klaas_Beeksma_18Ben je 16,5 jaar of ouder? En wil je graag beginnen met het volgen van je rijlessen in Pijnacker? Dan ben je bij onze rijschool aan het juiste adres. Rijschool Pijnacker is dé rijschool voor iedereen uit Pijnacker en omstreken die op een snelle en leuke wijze zijn/haar rijbewijs wilt behalen.  Bij Rijschool Pijnacker staat het leveren van de beste service en kwaliteit voorop. Je rijbewijs binnen 10 dagen halen? Dat kan ook bij onze rijschool in Pijnacker. Maar volg je toch liever de reguliere rijopleiding waarbij je 1 a 2 keer in de week lest? Dan is dat natuurlijk ook gewoon mogelijk. Rijschool Pijnacker staat garant dat je een leuke leerzame rijopleiding volgt waarbij je alle aandacht krijgt die je verdient.

IMG_2004

Waarom Rijschool Pijnacker

Je krijgt bij Rijschool Pijnacker ten alle rijde rijles in een nieuwe, goed onderhouden lesauto. De rijlessen en snelheid van de rijopleiding worden afgestemd op jouw eigen niveau. Rijschool Pijnacker heeft een slagingspercentage dat boven het regionaal gemiddelde ligt. Heb je last van rijangst? Dat is geen probleem, wij zijn hier namelijk in gespecialiseerd. Kortom, bij Rijschool Pijnacker ben je aan het juiste adres voor het volgen van een rijopleiding in of rondom Pijnacker.

  • Het aantal uren dat je rijles krijgt van tenminste 50min.Aantal uren rijles
  • Bij afname van een pakket is de proefles GRATIS!Gratis proefles!
  • Je krijgt les van altijd dezelfde instructeur met minimaal 10 jaar rijervaringVaste instructeur
  • Rijles in een nette, handgeschakelde lesautoNieuwe lesauto
  • Op de instructiekaart worden de rijlessen, vorderingen en instructieonderdelen bijgehouden.Leskaart & advies
  • Met 16,5 jaar mag je al rijlessen nemen en op je 17e je rijbewijs halen!Vanaf 16,5 jaar
  • Het pakket is inclusief het praktijkexamen van het CBRInclusief praktijkexamen

 

Vraag een vrijblijvende intake les!
Bij Stremme rijschool Pijnacker bepaal je samen met de instructeur, de rijlessen en/of rijles pakketten die je nodig hebt. Voor actuele acties kunt u terecht op de tarieven sectie. Om te beginnen met rijlessen, raadt Autorijschool Stremme een intake les aan, dit is een gratis proefles van 60 minuten. Hierin wordt bepaald welke op maat gemaakte rijles pakket je nodig hebt. Tijdens de vrijblijvende proefles leer je de instructeur kennen en krijg je een goed beeld van de rijlessen. Hieronder kun je een vrijblijvende proefles aanvragen bij Autorijschool Stremme. In het contactformulier kunt u uw gegevens versturen en zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact opgenomen wordt om een afspraak in te plannen.

SUPER AANBIEDING

10 rijlessen voor maar €275,00!!

Zit je krap  bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Vraag dan naar het pakket 10 rijlessen van €350,- voor €275,-. Deze aanbieding is alleen geldig voor starters!

Geslaagde leerlingen

Contact opnemen

Carolus Linnaeusborg 42
3124 TP Schiedam
Tel. 06 - 22 95 44 84
E-mail. info@rijschoolstremme.nl

Het praktijkexamen