Rijschool in Capelle aan den IJssel

Rijschool in Capelle aan den IJssel

Dé rijschool in Capelle aan den IJssel

Zero_Fotografie_Autorijschool_Klaas_Beeksma_18Snel je rijbewijs halen? Dat doe je bij Rijschool Capelle aan den IJssel. Wij zorgen er samen met jou voor dat je je rijbewijs op je eigen leertempo zo snel mogelijk kunt behalen. Bij Rijschool Capelle aan den IJssel wordt je begeleidt door een vaste instructeur en krijg je altijd rijles in dezelfde lesauto. Wij doen dit zodat je kunt wennen aan de auto en de sfeer in de auto. Je moet natuurlijk met een goed gevoel achter het stuur zitten. Al je vorderingen worden bij Rijschool Capelle aan den IJssel bijgehouden op een instructiekaart. Zo kun je op ieder gewenst moment je vorderingen en punten waaraan nog gewerkt moet worden inkijken.

IMG_2004

Rijschool Capelle aan den IJssel

Wil je je rijbewijs met spoed halen? Dat kan ook bij Rijschool Capelle aan den IJssel, maar hiervoor raden we je wel aan om eerst een proefles te nemen. Het volgen van een spoedcursus is namelijk niet voor iedereen mogelijk. Ook is het belangrijk dat je van te voren je theorie-examen hebt gehaald anders kan er geen praktijkexamen worden aangevraagd. Maak snel een afspraak en ontdek zelf wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

 

  • Het aantal uren dat je rijles krijgt van tenminste 50min.Aantal uren rijles
  • Bij afname van een pakket is de proefles GRATIS!Gratis proefles!
  • Je krijgt les van altijd dezelfde instructeur met minimaal 10 jaar rijervaringVaste instructeur
  • Rijles in een nette, handgeschakelde lesautoNieuwe lesauto
  • Op de instructiekaart worden de rijlessen, vorderingen en instructieonderdelen bijgehouden.Leskaart & advies
  • Met 16,5 jaar mag je al rijlessen nemen en op je 17e je rijbewijs halen!Vanaf 16,5 jaar
  • Het pakket is inclusief het praktijkexamen van het CBRInclusief praktijkexamen

 

Vraag een vrijblijvende intake les!
Bij Stremme rijschool Capelle aan den IJssel bepaal je samen met de instructeur, de rijlessen en/of rijles pakketten die je nodig hebt. Voor actuele acties kunt u terecht op de tarieven sectie. Om te beginnen met rijlessen, raadt Autorijschool Stremme een intake les aan, dit is een gratis proefles van 60 minuten. Hierin wordt bepaald welke op maat gemaakte rijles pakket je nodig hebt. Tijdens de vrijblijvende proefles leer je de instructeur kennen en krijg je een goed beeld van de rijlessen. Hieronder kun je een vrijblijvende proefles aanvragen bij Autorijschool Stremme. In het contactformulier kunt u uw gegevens versturen en zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk contact opgenomen wordt om een afspraak in te plannen.

SUPER AANBIEDING

10 rijlessen voor maar €275,00!!

Zit je krap  bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Vraag dan naar het pakket 10 rijlessen van €350,- voor €275,-. Deze aanbieding is alleen geldig voor starters!

Geslaagde leerlingen

Contact opnemen

Carolus Linnaeusborg 42
3124 TP Schiedam
Tel. 06 - 22 95 44 84
E-mail. info@rijschoolstremme.nl

Het praktijkexamen