Rijschool Barendrecht

Rijschool Barendrecht dé rijschool in de omgeving

De leukste rijschool in Barendrecht e.o.

Op zoek naar een rijschool in Barendrecht of omstreken? Stop dan maar met zoeken, want bij ons zit je zeker goed! Rijschool Barendrecht is al meer dan 30 jaar het vertrouwde adres voor het volgen van rijlessen in Barendrecht en omstreken. Wij hebben een zeer hoog slagingspercentage namelijk eentje die boven het regionaal gemiddelde ligt. Bij Stremme Rijschool Barendrecht wordt er gelest in een nieuwe, rookvrije, goed onderhouden lesauto en je krijgt altijd rijles van dezelfde rij-instructeur.

 rijschool barendrecht
IMG_2004

Rijles in Barendrecht en omstreken

Bij onze rijschool in Barendrecht worden de rijlessen zoals de naam al zegt gegeven in Barendrecht en omstreken. Al jouw vorderingen worden bijgehouden op een leskaart, zo kun je op ieder gewenst moment je vorderingen bekijken en zien aan welke punten nog wat meer gewerkt moet worden. Wij van Rijschool Barendrecht vinden het belangrijk dat iedere leerling een rijopleiding op maat kan volgen en dit doen wij dan ook. Wil je vandaag nog beginnen met het volgen van je rijlessen bij Stremme Rijschool Barendrecht? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende proefles!

Wil je ook snel je rijbewijs halen?

Ben je 16,5 jaar en wil je snel je rijbewijs halen in Barendrecht of omstreken? Vraag dan snel een proefles aan bij Rijschool Barendrecht door middel van het onderstaand formulier. Wij zullen na ontvangst van je aanvraag zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om je proefles in te plannen. We hopen je snel te zien bij Rijschool Barendrecht!

Een moment geduld aub.
  • Het aantal uren dat je rijles krijgt van tenminste 50min.Aantal uren rijles
  • Bij afname van een pakket is de proefles GRATIS!Gratis proefles!
  • Je krijgt les van altijd dezelfde instructeur met minimaal 10 jaar rijervaringVaste instructeur
  • Rijles in een nette, handgeschakelde lesautoNieuwe lesauto
  • Op de instructiekaart worden de rijlessen, vorderingen en instructieonderdelen bijgehouden.Leskaart & advies
  • Met 16,5 jaar mag je al rijlessen nemen en op je 17e je rijbewijs halen!Vanaf 16,5 jaar
  • Het pakket is inclusief het praktijkexamen van het CBRInclusief praktijkexamen

SUPER AANBIEDING

10 rijlessen voor maar €275,00!!

Zit je krap  bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Vraag dan naar het pakket 10 rijlessen van €350,- voor €275,-. Deze aanbieding is alleen geldig voor starters!

Geslaagde leerlingen

Contact opnemen

Carolus Linnaeusborg 42
3124 TP Schiedam
Tel. 06 - 22 95 44 84
E-mail. info@rijschoolstremme.nl

Het praktijkexamen